Serdecznie zapraszamy wszystkich łakomczuchów na kolejne warsztaty kulinarne! Tym razem pod okiem Ren-sensei przygotowywać będziemy onigirazu. czyli taką trochę kanapkę z ryżu i dowolnych dodatków, zawiniętą w nori.

Dodatkową atrakcją będzie możliwość przyozdobienia swojego onigirazu natto, czyli sfermentowaną fasolą soi!! Mówi się, że natto można albo kochać, albo nienawidzić. Na warsztatach będziecie mieć możliwość przekonać się do której grupy należycie. ?

No a poza tym, czekać na was będą również bardziej stonowane w smaku dodatki – warzywa, jajko, łosoś, sosy.  Będzie pysznie!

 

Szczegóły:

Data: 12 maja (niedziela) g.12:00

Miejsce: Ul. Krucza 41/43 lok. 73

Cena: 40zł/osoba

Dla kogo?: Dla wszystkich

Zapisy: kontakt@wsjj.pl